The miracles of science™

Válasszon üzletágat


New Corian® DeepColour™ Technology

Corian® internet honlapja

Corian®, amelyet a DuPont vállalat talált fel és állít elő, egy szilárd felületi anyag, amely  lehetővé tesz a legkülönfélébb szerkezeti megoldásokat a lehetséges legmagasabb minőségi szinten és olyan kiváló tartós üzemelési tulajdonságokkal rendelkezik, amely kihasználható a sokrétegű  hazai és a külföldi kommersz környezetekben a szállodáktól kezdve, az egészségügyön és kiskereskedelmen át a tengerészetig. A szépség és a használati tulajdonságok harmonizálásával a Corian® imagináris használatot, innovációs designet és az állandó alkalmazások kivitelezését teszi lehetővé. " Az elképzelése szerint a Corian-nal valószínűleg bármit kivitelezhet.
Ezt az anyagot az abszolút szilárdság jellemzi, a szemmel látható felületi tépődések nélkül, és ezért jól felhasználható a nagy architektonikus egységek kialakítására is.
A Corian® nagyon jól kombinálható a többi anyagfélével pl. a porcelán csempékkel, rozsdaálló acéllal, fával, gránittal és üveggel is. 
A Corian® szintén nagyon jól alkalmazható a függőleges felületekre, ugyanúgy, mint a vízszintes felületekre, illetve a bútor vagy megvilágítások gyártásához is. Az alább található a kihasználási lehetőségek felsorolása, amelyek természetesen továbbra is fejlesztve és bővítve lesznek.  
www.corian.com, internetcimen, vagy:

Hivatalos magyarországi forgalmazó:
Wood-Stock 2000 Bt.
1163 Budapest
Veres P ut 19/b
tel: 061/ 403 4958; 06/309606-783
e-mail: info@akrilux.com

Hivatalos magyarországi feldolgozó:
Bányai Bútorok
Pilisvorosvár-2085 Bécsi út 20/a
tel: 06-26 330 341
e-mail: banyai@bbmobel.com

“Corian® 2.0” dynamic and evolutionary interior design

April 7-13, 2014, Vetraio - Opificio 31, via Tortona 31, Milano

Red Arrow Image
Corian® Endless Evolution
Corian® Endless Evolution

Fedezze fel a Végtelen Fejlődés mögötti történetet

Red Arrow Image
ÚJ! Regisztrálja konyhai munkalapját

Használja a brossúrán lévő kódot ‘Regisztrálás Most!’

Red Arrow Image
Corian® kültéri burkolat

DuPont™ Corian® ötvözi az esztétikus mejelenést és a magas szintű kivitelt, így ideális választás kültéri alkalmazásra...

Red Arrow Image